Hur man sparar pengar på sport

Alla kan det ta är en titt på hur mycket pengar vi har socked bort för pension och hur mycket vi kommer förmodligen att behöva när vi går i pension för att få oss i panik lite, undrar hur man sparar pengar snabbt.

Utan vidare, här finns en mängd strategier för att överväga. Ta på några av dem och du kan förmodligen pigga upp din pension kassakistor avsevärt.

 

Det kan tyckas självklart, men många människor tror inte på det. Du har förmodligen en vind, garage, och/eller källare full av objekt som du inte behöver längre och förmodligen aldrig kommer att använda. Dina garderober och bokhyllor kan också vara mogen för en beskärning. Sälja dem på eBay (NASDAQ: EBAY) eller Craigslist, eller i en yard sale, kan det mycket sannolikt att net du flera hundra dollar-snabbt.

Enligt naturvårdsverket, 2012, Amerikaner var att kasta bort ca 35 miljoner ton mat varje år. Som omfattar ca 52 procent av frukt och grönsaker köpt, och 50% av fisk och skaldjur. Det är inte bara slöseri utan det betyder att vi nästan bokstavligen att kasta bort våra pengar. Försök att köpa mindre än du tror du behöver, och du kan spara mycket pengar. Kanske skära ner på dyra objekt, såsom biff och räkor också. Om du kan minska din vecka livsmedelsbutiker räkningar med bara $30, kommer du avsluta året sek 1,560 rikare.

Detta är en av de enklaste strategierna för hur man sparar pengar snabbt. Shoppa runt på telefonen och få bättre priser på en mängd olika saker. Börja med försäkring. Få din politiska detaljer för din bilförsäkring, hemförsäkring, och alla andra politikområden. Ringa ett fåtal konkurrerande försäkringsbolag och se vad de skulle ta betalt för samma täckning. Det är inte ovanligt att omedelbart spara flera hundra kronor. Tänk upping din självrisk. Från $250 till $500 eller $500 till $1.000 kan spara dig $100 eller mer per år i premier. Få alla eller de flesta av din försäkring hos samma försäkringsbolag och du kan få en bunt rabatt. Hantera din skuld kreditkort nästa, ringer din långivare för att se om de kommer att sänka din ränta, så att du inte behöver leta efter en bättre. Många gånger, om du är en bra kund, som de kommer. Ring din kabel-företag, för att se vilka rabatter finns tillgängliga, och påminner säljare att du har andra alternativ.

En av de få fördelarna med att vara en rökare är att du kan ha en hel del kontanter tillgängliga för dig med att sluta. Det är inte lätt att göra, naturligtvis, men det kommer att öka din hälsa och din rikedom. Enligt de senaste uppgifterna, röka ett paket om dagen i New York kostar nästan $4,700 per år! I Virginia, den stat som har den minst dyra cigaretter, det var fortfarande nästan $2.000 per år. Att vara medveten om det, dock. Varje dag som du inte röker, sätta vad du skulle ha spenderat på ett pack på en säker plats och lägg till det att ditt sparande regelbundet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *