5 Sätt att Spara Pengar på Sport Redskap och Utrustning

Någon sport förälder som har varit med youth sport för ännu en säsong vet att det kan bli mycket dyrt väldigt snabbt. Innan du faktor i kostnader för transport -, halv-tid snacks för laget, turnering registrering av avgifter, privata lektioner och så vidare, bara utrusta din ungdom idrottsman för säsongen kan sätta en stor buckla i din plånbok. Här är fem sätt att hjälpa till att spara pengar på sport-redskap och utrustning:

1. Köp (eller handel för) försiktigt begagnad utrustning.

Det finns några bra sport bra butiker där man kan hitta försiktigt sport utrustning för lätt att det blir halva kostnaden av helt nya redskap. Eftersom unga idrottare som växer så snabbt, en del av denna utrustning har kanske bara sett en säsong! En hel del används för idrottsliga bra butiker kommer också att låta dig byta in din egna redskap som används, vilket ger dig lagra kredit (ibland även pengar!) så att du kan köpa vad du behöver.5 Sätt att Spara Pengar på Sport Redskap och Utrustning. Du kanske också vill få snabblån utan kreditupplysning.

2. Gör dina egna uniformer.

Detta är en bra idé för de yngre lagen (tror 5 och 6 år gamla fotboll eller baseball). Istället för att köpa dyrare uniformer från en återförsäljare, och gör din egen! Allt du behöver är en enkel t-shirt och några järn på tal. Om du vill få en lite mer kreativ och ha lite team bonding tid, slips-dör t-shirts är också ett roligt sätt att göra dina egna uniformer.

3. Skapa en liga lånad program.

Varje år barn lämnar sport. De kanske går på high-powered resa ligor eller skollag, kanske de bestämmer sig för att prova en ny sport eller kanske de bestämmer att de vill tillhöra en annan aktivitet utanför läroplanen som musik. Oavsett skäl att spelare akademiker ut av din sports league, är chansen att de har massor av gamla sport redskap och utrustning de inte längre behöver. I stället för att sälja det till en begagnad sportartiklar butik, kan du starta en liga lånad program. Barnen kan hyra utrustning varje säsong istället för att köpa nya redskap. Så länge utrustningen är i bra form, detta är ett bra sätt att fundraise för din sport organisation. Men om du behöver låna pengar utan UC kan du jämföra låna pengar utan uc.

4. Planera och shoppa för i slutet av säsongen erbjudanden.

Om du är ganska säker på att din idrottsman kommer att spela samma sport nästa säsong, kanske du tur ut med några bra i slutet av säsongen handlar om sport redskap och utrustning. Detta är en bra tid att köpa en ny baseball handske eller hockey stick eller andra delar av utrustning som du inte behöver oroa dig för din idrottsman växa snabbare mellan årstiderna.

5. Köpa i bulk med team föräldrar.

Ibland är det billigare att köpa i bulk för lite saker som tennis bollar, hockey tejp och så vidare. Istället för att ha varje sport förälder köpa en egen uppsättning, få hela laget tillsammans och att investera i utrustning för laget som alla kommer kunna dela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *